O nama

Autoservis MB


licencirani je majstorski obrt i obiteljska firma koja se bavi servisiranjem isključivo Mercedes-Benz osobnih i teretnih vozila. Vlasnik obrta je Damir Derdić koji već više od 30 godina radi Mercedes-Benz vozila uz stalno usavršavanje u svom poslu.

Naša radiona opremljena je svom originalnom Mercedes opremom. Naši majstori rade isključivo sa Mercedesovim alatom te koriste licenciranu Mercedes auto-dijagnostiku.

Ugrađujemo originalne rezervne dijelove po pristupačnim cijenama te nudimo i dostojne zamjenske dijelove sa garancijom. Naši serviseri stalno se usavršavaju i školuju za rad u skladu s novim tehnologijama te koriste originalne alate i dijagnostiku zbog lakšeg i točnijeg dijagnosticiranja kvarova.

Posjedujemo i servisno vozilo za rad na terenu i po potrebi smo dostupni od 0-24 na naše kontakt brojeve. U dogovoru sa strankom, pružamo i uslugu dolaska po vozilo kod stranke te njegov povrat nakon servisa, kao i uslugu vučne službe. Po dogovoru, pružamo mogućnost preuzimanja vozila i van radnog vremena.

Na svoj rad i dijelove dajemo garanciju. Također ćemo Vam uvijek rado pomoći našim stručnim savjetom te smo na raspolaganju za sve Vaše upite.